Adverteren

Ben je leverancier en heb je leuke klanten?

Zet deze klanten dan in het middelpunt op Horecanieuws.nl. Betere reclame kun je je niet wensen. Mond-tot-mond reclame, maar dan in een digitaal “jasje”.

Jouw klanten kunnen ambassadeur worden van jouw bedrijf en/of merk. Zij brengen de boodschap van een merk naar buiten en treden op als voorstander van jouw bedrijf, merk, product of dienst. Tevreden klanten van een organisatie zijn één van de belangrijkste factoren als het gaat om naamsbekendheid en het verkrijgen van nieuwe klanten. Ambassadeurs zijn niet alleen tevreden gebruikers van een product. Ze zullen vakgenoten ook wijzen op de voordelen van jullie product of dienst. In het geval van kritiek is de kans groot dat ze jullie merk zelfs verdedigen.

Quote partner Frietboutique: “Wij zijn als leverancier altijd opzoek naar nieuwe restaurants en inspirerende verhalen. Wij zoeken klanten die het verschil willen maken met hun gerechten en niet voor de makkelijkste weg kiezen. Horecanieuws.nl biedt ruimte voor echte verhalen. Een verzamelplek voor de tofste restaurants.”

Bekijk hier de leverancierspagina van Frietboutique en de linkjes naar de klantinterviews!

In plaats van puur nieuwe klanten een voordeeltje te bieden, is het uiterst effectief om bestaande klanten te belonen in de vorm van een leuk extraatje. Ambassadeursmarketing is meest effectieve vorm van marketing. Het enige waar je voor moet zorgen zijn tevreden klanten en een fijne motivatie om daadwerkelijk actieve ambassadeurs te worden. Wij helpen je hier met ons platform Horecanieuws.nl graag bij. Beloon jouw klanten met een leuk interview in onze rubriek The Hotspot. Op deze manier geef je jouw klanten een podium met een enorm bereik. De beloning voor jou? Enthousiaste bestaande klanten die met hun verhaal andere vakgenoten prikkelen om ook zaken te gaan doen met jou!

AMBASSADEURS ZIJN GOUD WAARD!

Het grootste voordeel van aanbevelingen door jouw klanten is dat de boodschap authentiek is. Het is een echt persoon en vakman/vrouw die spreekt over het merk. Een persoon die vertrouwen opwekt, die een boodschap overbrengt. Een boodschap waar hij of zij achterstaat. Mensen hebben 92% meer vertrouwen in een product, dienst of leverancier als deze worden aanbevolen door andere vakgenoten. Tevreden klanten inzetten als ambassadeur, zorgen voor een hogere omzet en extra klanten en ambassadeurs.

Quote partner The Kraft Heinz Company: “Horecanieuws.nl is origineel en relevant. Horecaondernemers kunnen lezen hoe andere zaken het doen en met welke leveranciers zij samenwerken en waarom. Leuk om inspiratie op te doen.”

Bekijk hier de leverancierspagina van The Kraft Heinz Company en de linkjes naar de klantinterviews!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Annelot verkoop@horecanieuws.nl of bel haar gewoon 06-13920473.


Wil je eerst de whitepaper ontvangen over “Omzetgroei door klanten in te zetten als vertegenwoordiger”? Maak dan gebruik van onderstaand aanvraagformulier.

Je naam

Bedrijfsnaam

Je e-mail *

Je telefoonnummer

Je bericht

Horecanieuws.nl is de dagelijkse must-see voor horeca ondernemers