Marco Spina en Daniele Lauritano van Restaurant Enoteca Pepenero

woensdag 31 januari 2018

We proberen de passie van de keuken en de Italiaanse gezelligheid mee naar de tafels te nemen.

Hoe is de naam Restaurant Pepenero ontstaan?

Het begon 15 jaar geleden, toen chef-kok Daniele Lauritano en gastheer Marco Spina elkaar ontmoette. De heren bleven sindsdien in contact met elkaar, tot en met september 2016 toen hebben zij hun krachten gebundeld en zijn Risto Enoteca PepeNero gestart.

Waarom PepeNero,:
We hadden zoveel namen in gedachten maar uiteindelijk bleef PepeNero over. Dit was ook een makkelijke Italiaanse naam om uit te spreken en te onthouden.

Wat maakt Restaurant Pepenero uniek?

We proberen de passie van de keuken en de Italiaanse gezelligheid mee naar de tafels te nemen. We behandelen elke gast als een VIP, als familie, zodat iedereen zich thuis voelt en even onderdeel wordt van de familie voor een avond van Italiaans genot. We hebben een uniek en zeer gemotiveerd team en zonder dit team hadden we dit echt niet voor elkaar gekregen. Door hun gastvrije service, hun Italiaanse achtergrond en kennis van de Italiaanse keuken maken zij het plaatje van compleet.

Wat is jullie grootste uitdaging?

Om de continuĂŻteit te bewaren.

Waarom komen klanten naar jullie zaak?

Wij denken voor de totale beleving, gezellig, een stapje extra, chaotisch, gul en Italiaans.
Kortom een gezellig avond uit!

Wat is je missie en wat zou je graag nog willen bereiken?

Gasten blij maken dan komen de resultaten vanzelf.

Als je advies mag geven aan je 20-jarige zelf, wat zou dat zijn?

Volg je hart en wat je doet, doe het met passie.

Welke toeleveranciers / groothandels hebben jullie en waarom hebben jullie voor deze gekozen?

Wij werken het meest met Italiaanse leveranciers. Bijna al onze producten komen uit Italië.

Enkele leveranciers waar wij mee samenwerken zijn: Lamme Textiel, White Star, Fa. Tel, Punto Italia en Drankhandel Henk Smit.

Meer informatie: www.restaurantpepenero.nl

 

Stem nu op deze horeca ondernemer! Ga naar onze Facebookpagina en like en/of share dit artikel. Degene met de meeste likes en shares wint de award van “Meest Inspirerende Horeca Ondernemer”

Ook interessant