Dennis Middeldorp van Sense Restaurant & Bar

maandag 15 juli 2019

Onze leveranciers zijn:

Naar leveranciersovericht

De beleving moet een 360c experience zijn. Het interieur, het eten en de mensen maken de avond en middag tot een beleving!

Wat is het leukste dat je gedaan hebt afgelopen maand? (privé of zakelijk)

Vandaag, 13 juni terug gekomen vanuit Suriname. Wij hebben daar met een viertal ander collega’s vanuit de Alliance gekookt voor de minder bedeelde. Koken voor dak- en thuislozen, kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en een charity event. Het was een twaalfdaagse reis waarbij er veel indrukken zijn opgedaan. Het is een land van contrasten, arm en rijk met een bijzondere en wonderbaarlijke natuur.

Vertel eens iets meer over jezelf en de zaak?

Als geboren en getogen Bosschenaar in 2008 begonnen in de Verwerstraat met ca 30 couverts. Koken zit in mijn bloed en heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Zo leuk zelfs dat wij in 2011 de Michelinster hebben mogen ontvangen. Een betere bevestiging van hetgeen wat wij te horen krijgen van onze gasten is er niet. In 2017 verhuisd naar het Jeroen Boschplein hebben wij met ca 80 couverts nog steeds dezelfde filosofie maar dan in een modern jasje. Heerlijk koken voor onze gast staat centraal.

Wat maakt jouw zaak uniek?

De beleving moet een 360c experience zijn. Het interieur, het eten en de mensen maken de avond en middag tot een beleving! Wij proberen hierin op alle vlakken in te spelen waarbij de gast zich nog steeds gast voelt en tegelijkertijd ook bij mij ‘thuis’ op visite is.

Welke leveranciers hebben jullie en waarom?

Wij hebben veel leveranciers met ieder hun specialisme. De grootste zijn voor ons.
Food; Sligro, Merks AGF, Schmidt Zeevis, Manders Slagerij, Vanilla Venture, Olijfolieshop.
Drank; Wijnkoperij Verbunt, Bossche Wijnkoperij, Wijnkoperij Albertus, Vier Heemskinderen, Kwast, Wijnkooperij de Lange, J.Bart importeur.
De Champagnist, Moet en Hennesy

Heb je nog een goede tip voor collega ondernemers?

Blijf bij je zelf, luister naar alle kritieken van de gast, positief dan wel negatief. Dit is een cadeautje waar je iets mee kan.

Welke vraag hebben wij niet gesteld en zou jij jezelf willen stellen?

Wellicht waar werk je het liefste mee;
In mijn geval langoustines, kan je mij voor wakker maken 😉

Meer informatie: www.senserestaurant.nl

Sense Restaurant & Bar
Jeroen Boschplein 6
‘s-Hertogenbosch
(t) 073-6144208

Wil jij iedere maand weten wat je gemist hebt aan leuke interviews met horeca ondernemers? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en volg onze facebookpagina voor direct updates!

Ook interessant

Productnieuws

Aanbiedingen