Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station

vrijdag 10 november 2017

Onze leveranciers zijn:

Naar leveranciersovericht

Een leuk interview met operations manager Douwe, waarin hij meer vertelt over het concept Eastwood Beer & Grill

Vertel eens wat meer over jezelf en de zaak

Mijn naam is Douwe, Operations Manager voor DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Eastwood Beer & Grill is een van onze restaurants en bars in het hotel. Met restaurant Eastwood Beer & Grill hebben we geprobeerd om de uitdaging van het hotel-restaurant diner op te lossen. Overdag wil je licht, ruimte en efficiency voor ontbijt en lunch. In de avond wil je precies het tegenovergestelde: intiem, warm en informeel.

Hoe is de naam Eastwood Beer & Grill ontstaan?

De naam Eastwood komt voort uit de locatie van het hotel, dat is gelegen aan de Oosterdokskade in Amsterdam. In het Nederlands betekent het ‘het oostelijk dok’. We planden een inrichting met veel hout. Dus het werd Eastwood.

Waarom ben je manager geworden?

Ik heb het voorrecht om in het mooiste hotel van Amsterdam te werken, op een unieke centrale locatie waarbij ik samen met het team een perfecte beleving probeer neer te zetten voor onze gasten, zowel lokale als hotelgasten.

Wat maakt jouw zaak uniek?

Eastwood Beer & Grill is een pop-up restaurant. Dagelijks verandert het restaurant van een licht ontbijt- en lunchrestaurant naar een intiem Beer & Grill restaurant. Alles is mogelijk, we zeggen nooit nee. Iedereen is welkom, of u nu een drankje, een hapje eet of gewoon voor een zoetigheid kiest. Ik vind de kwaliteit-prijs verhouding echt goed.

Waarom komen klanten naar jouw zaak?

We zijn vooral heel persoonlijk, dit zie je terug in de service en in de algehele beleving. Bij iedere steak wordt verteld welke chef het bereidt heeft en je ziet onze team members terug op de schilderijen in het restaurant. We organiseren regelmatig Steak & Jazz avonden met live Jazz muziek. Daarnaast is onze bereikbaarheid een pre. Eastwood Beer & Grill ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Wat zie je als grootste uitdaging?

Continu weer iets nieuws en verrassends verzinnen, waardoor we ook voor vaste gasten spannend blijven.

Met welke leveranciers en merken werk je samen en waarom?

We werken intensief samen met Nice to Meat, Peroni (Grolsch), Friet Boutique, Brandt & Levi, Jan van As, Bier & Co en Grown Down Town. Zij hebben allen een groot aandeel gehad in de ontwikkeling en doorontwikkeling van ons product. Dagelijks iets unieks neer zetten met hoogwaardige producten.

Heb je een goede tip voor collega’s?

Kijk met je leveranciers wat je samen met elkaar kunt doen.

Wat zijn jouw inspiratiebronnen?

Het product dat we kunnen inkopen. Er zijn zoveel mooie ambachtelijke items. De menu- en drankenkaart zijn te klein.

Meer informatie: Amsterdam.DoubleTree.com

Ben jij ondernemer en pak je het net even iets anders aan dan de rest? Stuur een mailtje naar redactie@horecanieuws.nl en wie weet... sta jij de volgende keer in The Hotspot!

Redactie Horecanieuws

Ook interessant

Productnieuws

Aanbiedingen