Jan Tournier van Restaurant Cuchara

maandag 29 juli 2019

Onze leveranciers zijn:

Naar leveranciersovericht

Samenwerken met mensen met veel passie brengt dikwijls de beste dingen naar boven.

Wat is het leukste dat je gedaan hebt afgelopen maand? (privé of zakelijk)

Mijn vakantie naar Ibiza samen met mijn vriendin, lekker eten, zon, zee, strand.
Net voor mijn vakantie ben ik voor de eerste keer in 10 jaar zelf komen eten in mijn restaurant. Het was een leerrijke en zeer interessante ervaring. Ik stond er zelf versteld van u relaxed de sfeer is mijn restaurant, ook weet ik nu nog beter wat ik serveer aan de klanten. De ander kant van het verhaal is heel leuk om mee te krijgen.

Vertel eens iets meer over jezelf en de zaak?

Cuchara bestaat dit jaar 10 jaar. De eerste 6 jaren zaten we aan de straatkant, 4 jaar geleden is de achterbouw in gebruik genomen. Het is een zeer gemoedelijk restaurant, heel veel warme tonen met natuurelementen. Onze wijnkelder is ook volledig geïntrigeerd in de zaak, wat een leuke eyecatcher is.
Van wat eerst de bar was vlak na de verbouwing is dit nu keuken, zo hebben we contact met onze gasten en ook meer voeling met wat er leeft en speelt in de zaal. Dit geeft een hele fijne interactie.

Wat maakt jouw zaak uniek?

Onze 7 meter lange glazen boom aan het plafond is volledig van Lommelse bodem, geblazen in Lommel met Lommels zand. Verder hebben we een apartere stijl van eten. Veel Japanse invloeden, heel puur in stijl. We hebben 4 menukeuzes (12,14,16 of 18 gangen), waarbij ieder gerecht een andere smaak heeft. We werken met kleine gerechtjes, afgewisseld met iets grote borden. Het is een avondvullend programma.

Welke leveranciers hebben jullie en waarom?

Tom Loots van the beeff, onze vleesleverancier en zoveel meer, hij zoekt altijd de beste producten voor ons uit.
Studio Mattes uit Herk-de-Stad maakt al onze borden, ik ga naar hem toe met een idee en hij probeert dit uit te voeren. Zo heb ik mijn eigen kommen ontworpen, maar ook een ufo-vormig bord. Samenwerken met mensen met veel passie brengt dikwijls de beste dingen naar boven.

Heb je nog een goede tip voor collega ondernemers?

Vind je eigen unieke stijl van koken, doe je eigen ding en vind vooral leuk wat je doet en brengt. Dit straal je ook uit naar je gasten.

Meer informatie: www.cuchara.be

Restaurant Cuchara
Lepelstraat 3
Lommel (BE)
(t) +32-11757435

Wil jij iedere maand weten wat je gemist hebt aan leuke interviews met horeca ondernemers? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en volg onze facebookpagina voor direct updates!

Ook interessant

Productnieuws

Aanbiedingen