Johanneke van Iwaarden van THE BREDA GROUP

maandag 1 juli 2019

Onze leveranciers zijn:

Naar leveranciersovericht

We zien steeds meer een trend dat alles gezonder en bewuster moet. Uiteraard een goede trend, maar soms heb je gewoon zin om even lekker uit de band te springen.

Wat is het leukste dat je gedaan hebt afgelopen maand? (privé of zakelijk)

Afgelopen maand hebben wij het menu van onze Chef’s Table helemaal vernieuwd. Onze nieuwe Chef Angelo Kremmydas heeft een menu samengesteld van de absolute favorieten van onze brasseriekaart. Deze worden dan in aangepaste versie geserveerd, zodat je zoveel mogelijk kan proeven. Daarnaast kijk je ook nog eens recht de keuken in en wordt alles uitgeserveerd door de chefs. Ik at er twee weken geleden en dit was het zeker het hoogtepunt van de maand. We hebben hier maximaal plek voor 12 personen!

Vertel eens iets meer over jezelf en de zaak?

Ik ben Johanneke van Iwaarden en samen met twee zakenpartners zijn wij THE BREDA GROUP gestart in 2015. Inmiddels hebben we 3 restaurants in Amsterdam. GUTS, Restaurant BREDA en Maris Piper. Daarnaast hebben we samen met Hidde Vloemans Pita in de Foodhallen, waar we het beste broodje kebab (en falafel) van Amsterdam verkopen!

Wat maakt jouw zaak uniek?

We zien steeds meer een trend dat alles gezonder en bewuster moet. Uiteraard een goede trend, maar soms heb je gewoon zin om even lekker uit de band te springen (wat ook heel goed voor de psyche is denk ik ). Dat is Maris Piper. Bij ons eet je lekkere gerechten waarin we boter en koolhydraten gebruiken, zoals een lekkere tournedos met boterjus en daarbij aardappelpuree met merg. Je kan het ook zo gek maken als je wilt, want je kunt bij ons een heerlijk mals kippetje bestellen met friet, sla en een biertje óf helemaal all out gaan met oesters, kreeft en kaviaar. Daarnaast hebben we ook een te gekke bar waar je tussen de middag kan aanschuiven voor een goed glas wijn en een lekker bar bite of zelfs na het eten nog voor een cocktail! Hierdoor ontstaat ook een fantastische mix aan mensen en geweldige bruisende sfeer.

Welke leveranciers hebben jullie en waarom?

Wij hebben heel veel verschillende en we kiezen ze allemaal uit, omdat ze met mooie, verantwoorde en het liefst regionale producten werken. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen varkens lopen bij Edwin Flores. Ze lopen daar heerlijk vrij rond en over een jaar kunnen wij er ham van maken. Dan weten dat zo’n beestje een mooi leven heeft gehad. Daarnaast wordt de Maris Piper aardappel speciaal voor ons gekweekt in Medemblik. Voorheen kwam dit ras niet voor in Nederland.

Heb je nog een goede tip voor collega ondernemers?

Zorg goed voor je personeel. Die zijn het allerbelangrijkste en kunnen je zaak maken of breken. Besteed aandacht aan hun wensen en doelen en wees ook kritisch wanneer nodig. Ook dat is aandacht. Vagarsh Mogatseljan, de HR & Operational manager van THE BREDA GROUP, doet dit super goed en weet mensen ontzettend goed te motiveren. Die zie je terug door een goede sfeer in alle zaken en hierdoor goede resultaten! Daarnaast hebben we een hele hoop in-house cursussen. Van wijncursus tot een uitgebreide cursus om Nederlands te leren. Daarnaast geven we uitbundige personeelsfeesten. Mensen werken het hele jaar hard en daar moet ook veel plezier tegenover staan. Dit verbind ook, waardoor we soms net één grote familie lijken!

Meer informatie: www.bredagroup-amsterdam.com

THE BREDA GROUP
Keizersgracht 4-3
1015 CN Amsterdam
(t) 020-7759545

Wil jij iedere maand weten wat je gemist hebt aan leuke interviews met horeca ondernemers? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en volg onze facebookpagina voor direct updates!

Ook interessant

Productnieuws

Aanbiedingen