Marco Lemmers van Restaurant MOER

maandag 18 februari 2019

Onze leveranciers zijn:

Naar leveranciersovericht

Werk vanuit je passie, het zit niet altijd mee. Als je op je passie zit hou je het vol, anders loop je er op leeg.

Kan je jouw horeca onderneming beschrijven?

Mijn horeca onderneming bestaat uit 4 Conscious Hotels, twee restaurants (Restaurant MOER en Bar Kantoor) een eco-patisserie (Sticky Fingers) en Conscious Café, een Sexy Grab & Go. Over het algemeen zou ik ze zo beschrijven: We maken mooie duurzame ontmoetingsplekken met aantrekkelijke biologische happen en dranken en zorgen goed voor onze gasten. Specifiek voor MOER: MOER is een fijn restaurant, persoonlijk, authentiek. Chef Dirk Mooren stuurt de keuken aan, met prachtige en smaakvolle gerechten als resultaat. De bediening weet je alles te vertellen, je eet er een heerlijk Chef’s Menu, groenten staan in de spotlight en vlees en vis hebben een bijrol.

Wat maakt jouw zaak uniek?

De duurzame insteek, 100% biologisch, groente in de hoofdrol, prachtige en lekkere gerechten met bijpassende wijnen en een vriendelijke en professionele bediening.

Wat zijn de reactie van bezoekers / gasten?

Kijk maar eens op Iens, we krijgen erg goede reviews. Met name over bediening en vele lovende woorden over smaakcombinaties en verrassende gerechten.

Wat zijn jullie ervaringen: wat werkt er wel en wat werkt er niet goed? Tips voor andere ondernemers?

Je moet kiezen om gekozen te worden. Zet een helder concept neer zodat gasten een goede beeld hebben van wat je ze te bieden hebt.

Als je jezelf in vijf woorden zou moeten omschrijven, welke zijn dat dan?

Eco-sexy, big smiles. 4 woorden dus.

Wat zou je andere ondernemers als tip willen meegeven om nog beter te ondernemen?

Werk vanuit je passie, het zit niet altijd mee. Als je op je passie zit hou je het vol, anders loop je er op leeg.

Met welke leveranciers werk je samen en zijn toeleveranciers?

Zorgboerderij Ons Verlangen in Noord voor zuivel, De Stadsgroenteboer in Tuinen van West voor seizoensgroenten, maar ook grotere biologische leveranciers zoals BDtotaal en De Kweker.

Waarom juist met deze leveranciers?

Zij kunnen verantwoorde, biologische producten garanderen en we werken graag met ze samen, een deel van de producten wordt elektrisch bezorgd.

Waar kunnen andere horeca ondernemers jou mee helpen?

Mij stimuleren om beter te worden in alles wat we doen. Nog betere service, eten, interieur, duurzaamheid.

Beleef je plezier?

Ja heel erg veel. De helft van de prestatie die je neerzet is de motivatie die je hebt om iedere dag je bedrijf te laten groeien of verbeteren. Ik ben heel blij met het team en de cultuur die we als organisatie hebben. We zijn een coachende organisatie waar er veel ruimte is voor leren, bouwen en plezier.

Wat vind je van een platform als Horecanieuws.nl dat als doel heeft om horeca ondernemers te inspireren?

Erg goed om de laatste ontwikkelingen mee te krijgen, hiermee draagt horecanieuws bij aan leren en inspireren in de branche.

Meer informatie: www.restaurantmoer.nl

Restaurant MOER
Amstelveenseweg 7
1054 MB Amsterdam
(t) 020-8203330

Wil jij iedere maand weten wat je gemist hebt aan leuke interviews met horeca ondernemers? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en volg onze facebookpagina voor direct updates!

Ook interessant

Productnieuws

Aanbiedingen