Reinier Kempenaar van De Dyck

maandag 1 april 2019

Onze leveranciers zijn:

Hanos
Naar leveranciersovericht

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u op tafel, dat is ons verhaal achter ons bedrijf én onze slogan, ‘Goed voor elkaar’.

Wie ben je, en omschrijf jouw horeca onderneming eens?

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u op tafel, dat is ons verhaal achter ons bedrijf én onze slogan, ‘Goed voor elkaar’.

In al ons doen en laten nemen we u mee naar de oorsprong van alles waarvan u geniet aan tafel. Zo zijn we altijd op zoek naar de beste producten. Of ze nu uit onze eigen moestuin komen of van wijngaarden verder weg: zoeken naar nieuwe en soms vergeten producten zit ons in het bloed. Het vormt de basis voor onze vriendschap tussen agrarisch en culinair.

Onze akkers en moestuin zijn vrij toegankelijk. Kom dichtbij de oorsprong van onze heerlijke menukaart en voel de gewassen. Op de borden langs de wandelpaden leest u alles over de herkomst en teelt van onze producten.

Wat trek je aan om dit toffe beroep te doen?

De waardering van gasten, het samen met je team steeds een stapje verder in de serviceverlening.

Het steeds weer bezig zijn met producten en de verwerking hiervan. Belangrijk is hierbij de smaken van de producten en de verschillen die binnen de soorten zijn door andere groeiomstandigheden, zoals weer of bodemgesteldheid.

Wat zijn je toekomst ideeën en hoe denk je dit te doen?

Steeds een stapje verder, het culinaire niveau, maar ook de serviceverlening en ambiance die daar bij past.
De moestuin (7500 m2) zal steeds toegankelijker worden, het is immers het hart van ons bedrijf. Graag willen we onze gasten laten zien waar het allemaal begint! Onze passie komt uiteindelijk op het bord van de gast en dat proef je!

In de toekomst willen we nog veel meer zelfvoorzienend worden. Dit willen we bereiken door ons te specialiseren in fermenteren en andere bewaarmethoden voor producten die in de zomer en herfst groeien. Zodoende kunnen we producten gebruiken van de laatste oogst totdat het nieuwe groeiseizoen weer nieuwe producten geeft.

Verder zijn we bezig met het ontwikkelen van hotel faciliteiten, uiteraard passend bij de sfeer en beleving die we bieden.

Wat zou je uit het verleden nog wel eens in een nieuw jasje willen gieten?

Het verleden is voorbij, wij kijken graag naar de toekomst. Omdat we altijd willen verbeteren en op een hoger niveau komen, kijken we altijd terug hoe dingen beter hadden gekund.

Als je jezelf in vijf woorden zou moeten omschrijven, welke zijn dat dan?

Doorzetter, vernieuwer, ondernemend, harmonieus, rust.

Wat zou je andere ondernemers als tip willen meegeven om nog beter te ondernemen?

Keuzes maken en vertrouwen op de koers die je uitzet. Ook als de korte termijn je aan het twijfelen brengt!

Met welke leveranciers werk je samen en zijn toeleveranciers?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten voor bij u op tafel. Of ze nu uit eigen moestuin komen of van wijngaarden verder weg: zoeken naar nieuwe en soms vergeten producten zit ons in het bloed. Het vormt de basis voor onze vriendschap tussen agrarisch en culinair.

Hanos
L’amuse kaas
Kwast wijnkopers
De Gouden Ton (wijn)
Alsem (fris)dranken
Kaasboerderij Brentana’s

Waarom juist met deze leveranciers?

Vertrouwen, kwaliteit, betrouwbaarheid.

Waar kunnen andere horecaondernemers jou mee helpen?

Samenwerken, ik merk dat we in de horeca erg gereserveerd zijn als het gaat om écht samenwerken. Dit is in andere sectoren wel anders.

Wat vind je van een platform als Horecanieuws.nl dat als doel heeft om horeca ondernemers te inspireren?

Informatief en leuk om collega’s aan het woord te ‘zien’.

Meer informatie: www.dedyck.nl

De Dyck
Woudsedijk-Zuid 43
Woubrugge
(t) 0172-500590

Wil jij iedere maand weten wat je gemist hebt aan leuke interviews met horeca ondernemers? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en volg onze facebookpagina voor direct updates!

Ook interessant

Productnieuws

Aanbiedingen