Bossche Wijnkoperij

WIJN MET EEN VERHAAL
Sinds 2008 bedienen wij de horeca en particulieren met fantastische wijnen. Echter met ingang van 2016 hebben we de focus volledig gelegd op de horeca en kunnen particulieren enkel nog via Greetz onze wijnen voor thuis kopen.

Het veel misbruikte woord ‘passie’ is absoluut van toepassing op onze werkwijze. We houden van wijn en van ons vak, dat toch vooral uit adviseren bestaat. Adviseren over wijnen, over wijn-spijs-combinaties, maar ook over de wijnkaart, marges en voorraden.

Wij hebben een grote liefde voor bubbels én voor Duitse en Oostenrijkse wijnen. Deze landen en die bubbels zijn dan ook ruim vertegenwoordigd in onze wijnselectie. Daarnaast vinden wij duurzaamheid en wijnbouw met respect voor de natuur belangrijk. Ook verkopen wij diverse biologisch gecertificeerde wijnen.

Circa de helft van de wijnen die we aanbieden betreft eigen import. Ons bedrijf heeft zich zo van een kleinschalige Wijnkoperij tot volwaardig importeur kunnen ontwikkelen. Dit kwam mede door het succes van ons eigen label ‘Duc de la Forêt’, maar ook door het omarmen van verschillende wijnen uit Duitsland en Oostenrijk zoals Weingut Siener, Axel Pauly, Clemens Busch en Tement en door de eigen import van veel Spaanse topwijnen.

De Bossche Wijnkoperij werkt graag samen met sommeliers en chefs en helpt ze vol passie bij het kiezen van unieke en passende wijnen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en bouwen daarom een intensieve relatie op met onze klanten. Daardoor bieden we op maat gemaakte oplossingen voor alles wat met wijn te maken heeft, van het maken van de wijnkaart tot proeverijen. De Bossche Wijnkoperij heeft de kennis en kunde in huis om haar klanten ondersteunen bij de juiste wijn-spijs-combinaties. Dit doen wij met professioneel wijn-spijs advies, wijnpresentaties en personeelstrainingen.

De Bossche Wijnkoperij adviseert en belevert als groothandel zeer veel horeca-ondernemingen en bedrijven in de regio. De particuliere klanten worden bediend via Greetz. Daar kunnen ook zij een selectie van de betere wijnen van de Bossche Wijnkoperij bestellen.

Ook klant worden? Ga naar www.bosschewijnkoperij.nl voor meer informatie.


Contact

Vraag informatie aan