Cotidie

Grote Champagnes van Kleine Huizen

Cotidie richt zich op de kleinere champagne huizen, de zogeheten “Récoltants Manipulants”. Dit zijn wijnboeren die druiven verbouwen op eigen percelen -die vaak al meer dan honderd jaar in handen van de familie zijn- en daarvan vervolgens hun eigen champagnes produceren. De passie, de kennis, uiteenlopende visies en de eigenzinnige keuzes die tijdens het produceren door de kleine wijnboeren worden gemaakt, leveren prachtige champagnes op, die zich makkelijk kunnen meten met de grote, bekende merken.

We hebben gezocht naar champagnes met een prijs/kwaliteit verhouding die onwaarschijnlijk goed is. Want onze missie is: champagne moet vaker op tafel! Wat ons betreft mag het een beetje uit de ‘chique hoek’. Er niet te ingewikkeld over doen. Champagne doet het heel goed bij chips, frites, bitterballen en kippensoep om maar wat te noemen… Echt!
Onze champagnes worden heel goed gewaardeerd in De Grote Hamersma, en hebben diverse keren prijzen gewonnen bij wijnvakblad Perswijn.

Cotidie levert aan restaurants, winkels en particulieren door heel Nederland.
We stellen regelmatig een themadoosje samen. Hierin vind je een selectie van het rijke palet aan smaken dat Cotidie in huis heeft. Dit aanbiedingsdoosje wisselt elke keer van samenstelling.

Ook klant worden? Ga naar www.cotidie.nl voor meer informatie.


Contact

Vraag informatie aan