DeJong Cheese

DeJong Cheese

DeJong Cheese is een (h)echt familiebedrijf gevestigd in het tegen de Belgische grens gelegen Alphen (NB). Sinds 1995 maken wij volgens traditioneel recept zachte en gerijpte (geiten)kazen van hoge kwaliteit. Van oorsprong is de kaasmakerij begonnen door het maken van geitenkazen van melk van eigen boerderij. Tegenwoordig wordt de melk gekocht van boeren uit de nabije omgeving en verwerken we verschillende soorten melk zoals koe, geit -en schapenmelk. Onze kaas wordt geproduceerd op geheel traditionele wijze. Zo gebruiken we traditionele filterdoeken om de melk te stremmen. Het mooie hieraan is dat het een echt natuurproduct blijft. In tegenstelling tot industriële productieprocessen blijft met onze aanpak de natuurlijke smaak behouden. We hebben al velen jaren ervaring met het maken van kaas, en dat proef je! Ons geheim? De ambachtelijke wijze en de aandacht waarmee wij onze kaas maken! Ook is de kwaliteit van onze kazen duidelijk bewezen door het winnen van diverse awards bij grote internationale kaaswedstrijden.

De beste geitenkaas natuurlijk uit Nederland!

Ook klant worden? Ga naar www.dejongcheese.nl voor meer informatie.

Bekijk klantinterviews:


Contact

Vraag informatie aan