Deliweb

Over de Smaakspecialist:

In 2002 ben ik, Harry Schonewille, begonnen met een kaas & delicatessenwinkel in Zwolle Zuid. De eerste paar jaar onder franchise maar sinds 2009 geheel zelfstandig. Gelukkig omdat ik nu veel beter de Slow Food principes door kan voeren in mijn winkel. Slow Food staat voor Good, Fair & Clean. Dus goede, smaakvolle producten voor een eerlijke prijs (voor producent & consument) en met respect voor de natuur.

In 2007 is Deliweb in de lucht gekomen, de webwinkel met een groot deel van de producten die we in de winkel hebben. Ook zijn we onder de naam Deliweb de locale horeca gaan beleveren. Dit heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Begin 2018 heb ik dan ook de webwinkel Deliweb en Harrydesmaakspecialist samen gevoegd. Binnen enkele maanden zal er een nieuwe webwinkel speciaal voor de horeca komen.

Onder de naam De Smaak van Zwolle organiseer ik een aantal keer per jaar (streek)markten. Kijk voor meer informatie op www.desmaakvanzwolle.comGraag tot ziens in de winkel, op het web of op 1 van de markten!

Ook klant worden? Vraag meer informatie aan via het formulier of ga naar onze website www.deliweb.nl.


Contact

Vraag informatie aan