Heeren van Loosdrecht Croquetteurs

DE PRODUCTEN VAN HEEREN VAN LOOSDRECHT ZIJN PUUR NATUUR.
DAT RUIK JE. DAT PROEF JE.

De basis van onze HEEREN 1830 CROQUETTE (vernoemd naar het jaar dat er voor het eerst een recept van croquetten in Nederland is ontdekt) is echt getrokken bouillon, puur scharrelvlees van het Gelders rund, ui, geurige specerijen en verse kruiden.
Nog een belangrijk detail, wij voegen minder zout toe en brengen de croquetten hoger op smaak met natuurlijke smaakversterkers als lavas en selderij. Dat zorgt niet alleen voor een mooiere smaakbeleving, maar draagt ook bij aan de vraag naar gezondere voeding.

HET BORRELMOMENT WORDT EEN FEESTJE!
Bij een steeds meer horecabedrijven hebben wij ook een vaste plaats op de borrelkaart. Wij bieden ook niet de standaard hapjes. Onze HEERTJES zijn bitterballen in de vorm van een mini-croquetje, dat ziet er nét even anders uit.
De MADAMMEKES zijn gezellige kaasbitterballetjes met pittige boerenkaas (van de kaasboerderij van Jan en Anneke de Wit uit Harmelen) en blokjes gerookte beenham.
Probeer ook de GARNAALTJES met smaakvolle Noordzeegarnaaltjes, de WATERLANDERS met rivierkreeft en de GROENTEMANNEKES, boordevol verse groentjes en zó smaakvol dat ook niet-vegetariërs er dol op zijn!

HET JAVAANTJE IS EEN TOPPER!
Dit mild pittige borrelhapje is bereid met scharrelkip, gemalen pinda, een rood pepertje, ui en een vleugje koriander. Proef het JAVAANTJE en geniet van de unieke smaak.

En zoals gezegd: alle producten van HEEREN VAN LOOSDRECHT zijn puur natuur.
Dat ruik je, dat proef je!

Ook klant worden? Ga naar www.heerenvanloosdrecht.nl voor meer informatie.

Bekijk klantinterviews:

Dennis Rekers van De Jonge Haan

Contact

Vraag informatie aan