MADE BLUE

HET BESTE WATER VOOR UW ZAAK EN VOOR DE WERELD

MADE BLUE helpt u om gekoeld en bruisend kraanwater te serveren in mooie flessen of karaffen. Voor elke geserveerde liter zorgt MADE BLUE gegarandeerd voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

MADE BLUE levert waterkoelers in bruikleen en bijpassend glaswerk, eventueel gepersonaliseerd, zodat u kunt starten zonder aanloopinvestering. Zo serveert u vanaf 25 cent per fles de oplossing voor de toenemende vraag naar kraanwater in de horeca. Dat scheelt niet alleen geld maar ook veel moeite: u hoeft immers niet meer te sjouwen met kratten en de glasbak blijft een stuk leger.

Inmiddels doen al meer dan 200 ondernemers mee aan dit programma waaronder Grand Hotel Huis ter Duin, PESCA, Cafe Wildschut, Spa Sereen, World Forum en franchiseketen ’t Zusje (met 19 vestigingen).

De gasten zijn unaniem enthousiast en graag bereid te betalen voor een kwaliteitsproduct. Onderzoek laat zien dat 84% van de Nederlanders bereid is om te betalen voor kraanwater en dat ze 74% meer willen betalen voor water met een goed doel.

Nog altijd hebben 663.000.000 mensen permanent geen toegang tot schoon drinkwater. Daarom werkt MADE BLUE Foundation (stichting met ANBI-status) aan een missie: schoon drinkwater voor iedereen. MADE BLUE realiseerde al 3.138.096.667 liter schoon drinkwater, dat is genoeg voor minimaal 42.000 mensen om zeker te zijn van toegang tot schoon drinkwater, de basis onder een gezond en productief bestaan.

Ook klant worden? Ga naar www.madeblue.org voor meer informatie.

Bekijk klantinterviews:

Peter Smits van 't Zusje

Contact

Vraag informatie aan