Picabia Opleidingen

De voordeligste opleider in Nederland voor SVH Diploma Leermeester & SVH Diploma Sociale Hygiëne

Welkom bij Picabia Opleidingen, uw adres voor het volgen van het door het SVH hoog aangeschreven opleidingen, gegeven door ervaren en betrokken trainers. Wij geloven in onze onderscheidende waarde doordat wij dezelfde dingen net even anders doen en streven naar continue ontwikkeling en verbetering van onszelf.

Onze cursussen:

Bij Picabia Opleidingen kun je verschillende cursussen volgen met aansluitend het officiële SVH-examen. Ook zijn wij geaccrediteerd door het SVH waardoor hoge kwaliteit gewaarborgd is. Omdat wij de accreditatie van het SVH hebben heb je meer zekerheid van kwaliteit. De opleiding is dan getoetst op een groot aantal criteria die de kwaliteit van Picabia Opleidingen, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en klachtenbehandeling waarborgen. Tevens zijn wij de voordeligste SVH-opleider en verzorgen wij cursussen op meer dan 70 locaties en dus altijd wel in de buurt.

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.:

• SVH Leermeester
• Spoedcursus Sociale Hygiëne

Naast de verschillende cursussen met een SVH-diploma bieden wij ook meerdere andere trainingen en cursussen aan. Ga daarvoor naar onze website www.picabia.nl of www.socialehygiene-diploma.nl

Wil je graag jezelf en/of meerdere medewerkers laten opleiden, groeien en ontwikkelen tot nog beter gekwalificeerde horecaprofessionals vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.


Contact

Vraag informatie aan