Résidence Wijnen

Résidence Wijnen importeert en levert wijnen uit alle delen van de hele wereld aan horeca- en retailbedrijven in Nederland. Van grote merken tot unieke cultwijnen. Ze onderscheiden zich door een assortiment dat niet is gebaseerd op volume, maar op kwaliteit en service. Bij de selectie van hun wijnen staat duurzaamheid dan ook centraal, het assortiment van Résidence Wijnen wordt altijd
met respect voor de natuur geproduceerd en is puur, eerlijk en herkenbaar.

De manier waarop wijnmakers, waar ook ter wereld, passie en gezond verstand combineren, inspireert en motiveert. Het zijn hun verhalen, ervaringen en inzichten die Résidence Wijnen met liefde en plezier doorgeeft. Omdat daar de essentie van de liefde voor wijn in schuilt. En omdat onze klanten daarmee de beleving van hun gasten kunnen verrijken.

Résidence Wijnen is een businesspartner die kijkt, luistert en meedenkt. Waarbij we zorgvuldig rekening houden met zaken die voor elk horecabedrijf belangrijk zijn zoals lokale exclusiviteit, marketingondersteuning en kennisdeling. Naast wijnen, bieden we ook een uniek aanbod van serviceproducten: zoals Riedel glaswerk, het Coravin schenksysteem, een makkelijke online bestelsite
én een snelle levering.

Ook klant worden? Ga naar www.residence-wijnen.nl voor meer informatie.

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, die bestaat uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.

Vanuit de winkels van Wijnkoperij De Gouden Ton beleveren wij aan lokale horeca. Wij staan dagelijks in contact met deze horeca en met consumenten die ons hun wensen en interesses toevertrouwen.

We hebben 9 winkels in Nederland, gevestigd in Amsterdam, Amsterdam Centrum, Bergen (NH), Den Haag, Laren, Oegstgeest, Oosterhout, Rotterdam en Willemstad (Curaçao). Neem voor meer informatie contact met ons op via https://www.degoudenton.nl/contacts.


Contact

Vraag informatie aan