Yellow Chips

Yellow Chips. Make it. Taste it. Together.

Yellow Chips bedenkt en maakt (h)eerlijke, unieke en hippe producten voor iedereen die houdt van gezelligheid, plezier en verantwoord genieten. Als onderneming koppelen we marktgevoel aan creativiteit en inventiviteit. We geven ruimte aan ‘anders denken’ en verkennen nieuwe grenzen. Zo ontstaan innovatieve en verrassende producten. In Europa zijn we het voorbeeld van Hollands entrepreneurschap: professionals met een eigen koers en een eigen verhaal.
Overal in Europa worden onze biologische aardappel- en groentechips gekocht en gegeten. Daar zijn we best trots op. Want we maken ze met liefde, vakmanschap en oog voor eerlijk eten. GoPure, dat is ons merk.

GoPure. Straight from the land
GoPure neemt je mee op ontdekkingsreis. Naar eerlijke smaken, rijke texturen en unieke combinaties. Van de fijnste aardappelrassen tot ´vergeten´ groenten. En van verfrissend fruit tot verrassende kruiden van ver…. Onze passie is het maken van de allerlekkerste biologische chips. Daarvoor bedenken we nieuwe smaken en betreden we onbekende paden. De wereld is onze inspiratiebron. Mmm!
Nergens ervaar je de Nederlandse seizoenen zo intens als hier bij ons in de Noordoostpolder. Het ene moment de koesterende warmte van de zon. Dan weer striemt de regen in je gezicht. We houden van de polder zoals ‘ie is. En weet je wat? Ook onze aardappelen en groenten gedijen er prima.
Daarom zijn we er blij mee om heel veel ingrediënten voor onze chips zo dichtbij ons te kunnen afnemen. Letterlijk: direct van het polderland, met vaak de klei er nog aan. GoPure staat voor eerlijk en heerlijk. Producten behouden hun natuurlijke smaak. Ook zonder de verpakking te lezen, proef je wat in er zit. Probeer maar!

Ook klant worden? Ga naar www.yellowchips.nl voor meer informatie.

Bekijk klantinterviews:


Contact

Vraag informatie aan