Kitchen Team: de eerste gratis vacaturesite voor horecabedrijven en freelance koks

woensdag 15 mei 2019

Kitchen Team is de eerste online vacaturesite die horecabedrijven en freelance koks met elkaar in contact brengt zonder dat er een detacheringsbedrijf aan te pas komt.

Op 18 maart 2019 is dit banenplatform in het leven geroepen door freelance kok Edward en ICT-er Romi. Het blijkt een schot in de roos want inmiddels hebben 150 koks uit verschillende keukendisciplines en 35 horecabedrijven een gratis profiel aangemaakt.
“Onze vacaturesite is uit frustratie geboren”, vertelt Edward. Als freelance chef-kok ondervond hij meer hinder dan gemak van de vele detacheringsbureaus voor keukenpersoneel. Daarom besloot hij het heft in eigen hand te nemen en startte Kitchen Team.

Hoe werkt Kitchen Team?

Op deze vacaturesite kunnen horecabedrijven zich gratis registreren. Het kost slechts vijf minuten om een profiel aan te maken en een vacature te plaatsen. Freelance koks die zich hebben aangemeld bij Kitchen Team, kunnen direct op deze tijdelijke opdrachten reageren. Er komt geen detachering kosten aan te pas.

Lagere kosten

Wat zijn de voordelen voor horecabedrijven? “Je kosten zijn aanzienlijk lager: in plaats van een vergoeding voor een freelance kok bij het wervingsbureau, betaal je de zzp-er rechtstreeks.”

Gratis registreren
Een ander pluspunt: je kiest zelf en hebt een ruime keuze. Je kunt de chefs die op jouw vacature reageren, filteren op werkervaring en beoordelingen.“We raden elk horecabedrijf aan om zich gratis bij Kitchen Team te registreren. Zo kun je snel en gemakkelijk freelance keukenpersoneel vinden als de nood aan de man is bij ziekte of tijdens topdrukte.”

Actuele vacaturesite
Het mes snijdt aan twee kanten want freelance koks kunnen eveneens een profiel aanmaken bij Kitchen Team. “Ons streven is om dè vacaturesite te zijn waar freelance koks als eerste de meest actuele vacatures van horecabedrijven vinden.”

Meer weten? Kijk op www.kitchenteam.nl

Ook interessant

Productnieuws

Aanbiedingen