Sapje: Biologische sapjes met grote resultaten

donderdag 1 augustus 2019

De sapjes van Sapje zijn niet alleen heel gezond, maar maken ook praktisch geen negatieve inbreuk op het milieu. Ideaal om thuis met het gezin aan de gezondheid te werken, maar ook een uniek sapje om aan gasten in een restaurant aan te bieden.

Ook bekende chef-koks gebruiken de gezonde sapjes van sap.je

We zijn allemaal op zoek naar manieren om op een lekkere manier gezond bezig te zijn. We merken dat al aan het eten dat we zowel thuis als in een restaurant op tafel krijgen. Er is een duidelijke hang en trend naar gezonder eten en een gezondere leefstijl. Dat is niet altijd even makkelijk. Als je echt gezond wil eten, dan ben je vaak toch ook meer tijd en geld kwijt. Toch is er een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat jij snel iets aan je gezondheid kunt doen. Een manier die niet alleen snel, maar ook heel erg lekker is. We hebben het natuurlijk over de sapjes van Sap.je. Dat hier daadwerkelijk echte kwaliteit wordt geleverd blijkt wel uit het feit dat de beroemde chef-koks Ron Blaauw en Jonnie Boer tot de vaste gebruikers mogen worden gerekend.

Biologische sapjes met grote resultaten

Zoals u waarschijnlijk wel weet raadt het voedingscentrum aan om dagelijks 250 gram groente te eten. Hiermee zorg je ervoor dat je jezelf beter gaat voelen, terwijl je ook zorgt dat je belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt. Het is echter niet dagelijks mogelijk om deze hoeveelheid verse groente ook echt binnen te krijgen. Misschien heb je een druk leven en kan je niet elke dag iets goeds koken. Of misschien heb je kinderen die een hekel hebben aan groente. De sapjes van Sap.je bieden dan uitkomst. Een mooi, glazen flesje met de dagelijkse hoeveelheid van 400 gram verse groenten erin verwerkt. Zo bent u in een keer klaar met de inname voor een hele dag. Of, zoals Jonnie Boer het zegt: “Wanneer we wakker worden, drinken we standaard elke morgen het flesje leeg en hebben we het gezonde ding van de dag gedaan. Ik vind het echt een uitvinding!” Boer heeft er dan ook voor gekozen om samen met Sapje een eigen seizoens sapje te ontwikkelen. Net als Ron Blaauw, die de eerste bekende Michelinster chef was die een eigen sapje ontwikkelde. Ook hij is vol lof over de gezonde producten van deze ambachtelijke sapjesmaker. Blaauw: “Mijn hele gezin en ikzelf genieten al meer dan 4 jaar dagelijks van de groentesapjes. Een paar keer per jaar volg ik ook hun detoxkuur. Het zijn de lekkerste sapjes die ik ooit heb gedronken!”

Ron’s sapje
Het was 2015 dat Blaauw en Sapje met elkaar in contact kwamen. Blaauw had de sapjes van het bedrijf ontdekt en gemerkt hoe lekker en gezond deze groentesapjes zijn. Blaauw merkte ook een gelijkgestemdheid die hem aansprak. Er werd besloten dat de chef een eigen sapje zou gaan ontwikkelen. Een sapje met verse ingrediënten, zoals hij ze ook gebruikt in zijn eigen restaurant. Het sapje werd een succes en zodoende werd er besloten tot de ontwikkeling van een nieuwe opvolger, met een duidelijke naam: Ron’s Sapje. Wederom een sapje met een uitgekiende mix van groente, fruit, kruiden en specerijen. Groenten zoals Ron’s favoriete ingrediënt, de Hollandse kool, maar ook bijvoorbeeld gele peen, gele biet en flespompoen. Aangevuld met fruitsoorten als cranberry, citroen, passievrucht en bloedsinaasappel.

Het sapje van Jonnie en Theresa Boer
Maar Blaauw is niet de enige Michelin-chef die een sapje heeft gemaakt met de mensen van Sapje. Ook Boer is namelijk gevallen voor de heerlijke, gezonde groentesapjes. Hij en zijn gezin gebruiken deze sapjes al een jaar, tot volle tevredenheid. Deze chef van het beste restaurant in Nederland, het 3 Michelin sterren restaurant De Librije, gebruikt voor zijn sapje ook lokale en seizoens ingrediënten. Met een zalig, oergezond resultaat. Hij is de komende maanden verantwoordelijk voor de samenstelling van het Seasons sapje, een sapje dat onder de leiding van Jonnie en Terese diepgeel is geworden. Ook niet verwonderlijk als u nagaat welke ingrediënten er in dit sapje zitten. We hebben het dan namelijk over bijvoorbeeld bergamot, citroen en mango. Maar ook de Hollandse witte peen, gele biet, flespompoen, komkommer, granny smith appel en zonnebloemwortel zijn in het sapje terug te vinden. Alles perfect afgemaakt met Spaanse peper, gember en kurkuma, voor een smaaksensatie met een kick.

Kwaliteitssapjes met een natuurvriendelijke insteek

De sapjes van Sapje zijn niet alleen heel gezond, maar maken ook praktisch geen negatieve inbreuk op het milieu. Alle manieren om de sapjes zo gezond mogelijk te produceren worden door de sapjesmaker namelijk met beide handen aangegrepen. Met andere woorden: zonne-energie en windenergie bij de productie, waarbij het pulp dat overblijft na het maken van de sapjes wordt afgeleverd bij de biologische kinderboerderij in het Amsterdamse Bos. Goed voor de natuur, goed voor je lichaam, maar laten we een ding niet vergeten. Dat ruime assortiment bijzondere sapjes is namelijk ook nog eens heel erg lekker. Ideaal om thuis met het gezin aan de gezondheid te werken, maar ook een uniek sapje om aan gasten in een restaurant aan te bieden.

Meer weten? Kijk op www.sap.je

Ook interessant

Productnieuws

Aanbiedingen